top of page

Ahvenisjärven koulun uusi rehtori

Korpinurmi haluaa olla kaikkien koulutalojen rehtori.

Ahvenisjärven koululla on aloittanut uusi rehtori Marika Korpinurmi maaliskuun alussa. Tällä hetkellä koulu toimii kolmessa toimipisteessä: yliopistolla Konetalolla, kunnes uusi koulurakennus rakentuu, Kanjonin koulutalolla sekä Hallilassa.

Milla Zuev

20.3.2024

Korpinurmi on aikaisemmin työskennellyt Takahuhdin koulussa, jossa oli apulaisrehtorina. Lisäksi hän on työskennellyt Annalan koulussa apulaisrehtorina ja rehtorina, sekä 2010-luvun alussa myös Ahvenisjärven koulun apulaisrehtorina.

Ahvenisjärven koulu on kasvava koulu: henkilökuntaa koulussa on 140 henkilöä ja oppilaita tällä hetkellä 950. Oppilasmäärä kasvaa koko ajan.

Korpinurmi on iloinen valinnastaan Ahvenisjärven koulun rehtoriksi.

– Olen aloittanut työt todella hyvällä mielellä. Täällä on paljon minua kiinnostavia asioita, ja lisäksi olen aikaisemminkin ollut Hervannassa töissä. Olin itse asiassa samassa koulussa opettajanakin lyhyissä sijaisuuksissa ja äitiysloman sijaisena 2000-luvun alkupuolella, Korpinurmi sanoo.

Koulutukseltaan Korpinurmi on historian ja yhteiskuntaopin opettaja.

Ensimmäiset viikot uuden koulun rehtorina ovat sujuneet hyvin.

– On ollut mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Olen käynyt esittäytymässä oppilaille ja oppilaskunnalle. Vastaanotto on ollut todella hyvää. Olen päässyt hyvään paikkaan töihin, Korpinurmi sanoo.

Rehtorina Korpinurmi on saamansa palautteen mukaan ystävällinen ja helposti lähestyttävä, mutta kuitenkin jämäkkä.

– Minun ei ole vaikea tehdä päätöksiä silloin, kun niitä täytyy tehdä. Toki kuuntelen koulun muuta henkilökuntaa ja teen päätöksiä vasta sen jälkeen, Korpinurmi kertoo.

Tulevaisuudelta Korpinurmi odottaa uusien koulutilojen valmistumista sekä sitä, että hän pääsee kunnolla käärimään hihat rehtorina.

– Haluan olla kaikkien koulutalojen rehtori ja vaikuttaa kaikkien opettajien ja lasten elämään. Odotan myös, että pääsen viemään digikehittämisen oppimistehtäväämme eteenpäin, Korpinurmi päättää.

bottom of page