top of page

Alanya Market avautuu Lindforsinkadulle

Tältä näyttää Alanya Marketin Itäkeskuksen liikkeessä.

Suomen suurin etninen kauppaketju Alanya Market avaa uuden, noin 80 neliömetrin kokoisen liikkeen noin kahden kuukauden sisällä Lindforsinkadulle entisen K-Marketin tiloihin. Liike tulee olemaan kaikista viidestä Alanya Marketista kolmanneksi suurin.

Milla Zuev

21.2.2024

– Konsepti tulee olemaan samanlainen kuin muissakin kaupoissamme. Kauppaan tulee kalatiskit, lihatiskit, tuoretta kanaa ja leipomo - siitä tulee hieman parempi kuin nykyinen Puutarhakadun myymälämme, kertoo yrittäjä Emin Gürmüc.

Gürmücin mukaan liikkeessä tulee olemaan ruokaa laidasta laitaan, sekä kotimaista että ulkomaista, myös suomalaisia tuotteita. Kuitenkin liike keskittyy enimmäkseen Lähi-idän ruokiin.

– Hervanta on kaupunki kaupungissa. Siellä on myös paljon meidän asukaskuntaamme. Se on kasvava alue, kommentoi Gürmüc kysyttäessä, miksi Hervanta valikoitui liikkeen avauspaikaksi.

Tällä hetkellä liiketilaa remontoidaan – ja remontti on jo hyvällä mallilla.

– Uudelta liikkeeltä odotan pelkkää hyvää - ja sitä, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Kaikki ovat meille lämpimästi tervetulleita. Me palvelemme asiakkaita. Tämä on hieno kauppa, ei peruskauppa – haluamme antaa asiakkaille elämyksiä, kun he tulevat kauppaan. Pyrimme pitämään yhtä suuret avajaiset kuin Itäkeskuksesa oli, Gürmüc päättää.

bottom of page