top of page

GoGo Hervanta juhlii syntymäpäiviään - ja tulevaa sukupolvenvaihdosta

GoGo Hervannassa tehdään sukupolvenvaihdosta ja juhlitaan syntymäpäivää. Kuvassa Taru Vähätalo ja Vuokko Kronqvist.

GoGo Hervanta on ryhmäliikuntavastaava Vuokko Kronqvistin mukaan “all inclusive -kuntosali.” Yhdellä maksulla saa käyttöönsä niin monipuoliset ryhmäliikuntatunnit kuin kuntosalilaitteetkin. Toimitusjohtaja Taru Vähätalon ja Kronqvistin mukaan GoGo Hervanta on myös niin sanotun liikuntaperheen lempilapsi.

Milla Zuev

29.11.2023

– Tämä on oma kiinteistömme, omalla tontillamme. Tämän saimme suunnitella sellaiseksi kuin itse haluamme. Tämä on tänä päivänä hyvin trendikäs paikka. Täällä on hyvä ilmanvaihto, kesällä viilennys ja hienot näkymät ulos. Talvella meidän on tarkoitus valaista joitakin puita ulkoa. Olemme halunneet jättää tänne paljon päivänvaloa ja ilmaa, Kronqvist kertoo.

Tammikuussa GoGo:n toiminta täyttää 34 vuotta. Tänä päivänä GoGo:lla on kolme isompaa liikuntakeskusta ja 15–16 GoGo Express-salia, sekä kaksi Gym Anytimea, joista viimeisimpään pääsee treenaamaan kaikkina vuorokaudenaikoina, joka päivä. Yhteensä GoGo:lla on kuntosaleja 22.

30. Marraskuuta GoGo Hervanta viettää kaksivuotissyntymäpäiviään uudessa paikassa – aiemmin GoGo toimi Hervannassa Liikku-kuntokeskuksen tiloissa.

Liikunnan trendejä

GoGo on tunnettu erityisesti ryhmäliikunnastaan.

– Jos epäilee, löytyykö meiltä itselle sopivaa treeniä, voin lyödä pääni pantiksi, että kyllä löytyy, Kronqvist kertoo.

Kronqvistin mukaan GoGo:sta siis löytyy kaikille jotakin – valinnanvaraa riittää pilateksesta kuntotanssiin. Myös lapset ovat tervetulleita treenaamaan.

– Meillä on täällä liikkuva lastenhoito – lapset saavat juosta ja liikkua samalla kun vanhemmat treenaavat. Päiväikäraja liikkuvalle lastenhoidolle on kuusi kuukautta, iltaisin kaksi vuotta, Kronqvist kertoo.

– Nykyäänhän on trendikästä, että vanhemmat ja lapset voivat treenata yhtä aikaa.

GoGo Hervannassa on aina asiakaspalvelu paikalla ja kuntosalia vahditaan, jotta kaikilla olisi turvallinen olo tulla treenaamaan. Kaikkiin GoGo:n pisteisiin pääsee treenaamaan samalla jäsenyydellä.

Sukupolvenvaihdos käynnissä

Paitsi että GoGo täyttää vuosia, on muitakin uudistuksia tiedossa.

– Oikeastaan sukupolvenvaihdosta on tehty jo viiden vuoden ajan. Uusi, ohjat ottava sukupolvi on jo tehnyt firmassa kaikkia tehtäviä. Itse olen ollut pidempiäkin aikoja jo poissa välillä, kertoo Taru Vähätalo.
Vähätalon kolme tytärtä tulevat ottamaan salien omistuksen vastaan.

– Jollain tavalla tulen olemaan ainakin vuoden tässä vielä mukana, mutta tämän jälkeen lapseni saavat ohjat käsiinsä kokonaan. He tosin kovasti epäilevät, pystynkö jäämään pois. Tiedän kuitenkin, että firma jää hyviin käsiin, Vähätalo sanoo luottavaisesti.

bottom of page