top of page

Hyväntekeväisyyttä kiusaamista vastaan

Hyväntekeväisyystapahtumassa tunnelma on katossa. Kuva: GoGo.

GoGo lahjoittaa Motoristit koulukiusaamista vastaan ry:lle

Milla Zuev

8.5.2024

Koulukiusaaminen on todella monia nuoria koskettava, mahdollisesti pitkälle aikuisikään saakka monella tavalla vaikuttava asia. Asian ajankohtaisuuden vuoksi GoGo Hervannassa, GoGo Parkissa ja GoGo Cityssä järjestetään helatorstaina hyväntekeväisyystempaus, jossa tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Motoristit koulukiusaamista vastaa ry:lle. Motoristit koulukiusaamista vastaan ry tekee tärkeää vapaaehtoistyötä kiertämällä kouluissa puhumassa koulukiusaamisen vaikutuksista, ja lisäksi heidän ohjelmassaan on yleensä taikuriesitys.

– Meillä perinteisesti on ollut hyväntekeväisyystempaus helatorstaisin. Haluamme aina paneutua ajankohtaisiin asioihin. Nyt halusimme kohdistaa päivän koulukiusaamiseen. Ohjaajammekin tekevät päivän hyväntekeväisyytenä, eli heidänkin palkkansa ohjataan Motoristeille koulukiusaamista vastaan. Asiakkaista jäsenet maksavat tunneille osallistumisesta viisi euroa ja muut kymmenen, kertoo Vuokko Kronqvist GoGolta.

– Koen, että motoristit pääsevät koulukiusaamisaiheeseen käsiksi kaikkein helpoiten. Päivä on kuitenkin suunnattu aivan kaikkea kiusaamista vastaan - sitä tapahtuu kaikkialla, esimerkiksi myös somessa ja urheiluseuroissa. Motoristit saavat jokaisen miettimään, miten kohdellaan toista. Kodista toki tulee käyttäytymiseen esimerkki, mutta heillä on erilainen ja helposti lähestyttävä tapa, Kronqvist jatkaa.
Kelli 14:15 Motoristit ajavat GoGo Parkiin ottamaan vastaan shekin päivän tuotoista ja ottamaan yhteiskuvan.

Paljon uutuustunteja

Jotta paikalle saataisiin mahdollisimman paljon väkeä, GoGolla pääsee hyvän tekeväisyyspäivänä kokeilemaan monia uutuustunteja – esimerkiksi Functional Strenghtiä ja Les Mills Shapesia.

– Vaikka tunnit ovat uusia, ne ovat helposti lähestyttäviä. Valaistuksella tunteihin saadaan konserttimaista tunnelmaa ja efektiä. Tunti on valovoimaisempi, kun on hyvä valaistus ja useampi ohjaaja lavalla samaan aikaan - vähän kuin olisi bileissä, Kronqvist kuvailee.

bottom of page