top of page

Juhlapalvelu saa kiitosta asiakkailta

”Tilaisuuden tarjottavat kannattaa miettiä juhlien luonteen mukaisesti” toteaa Juhlakeskus Mancesteria pyörittävä Tuula Arola.

Kevään juhlat, valmistujaiset ja lakkiaiset tuottavat iloa ja puuhaa lukemattomissa kodeissa. Moni päätyy omatekoisten juhlatarjoilujen sijaan hankkimaan ne pitopalvelusta.

Sirpa Koivu

24.5.2023

Tuula Arola on pyörittänyt Tampereella Juhlakeskus Mancester Oy:tä jo yli kaksikymmentä vuotta. Vuokrattavia, erikokoisia tiloja on nyt kuusi eri puolilla kaupunkia.

Juhlatiloja vuokrataan useimmiten perhejuhliin, kuten ristiäisiin ja rippijuhliin, valmistujaisiin ja kihlajaisiin. Viime tipassa ei Arolan mukaan kannata lähetä vuokratiloja etsimään. Tampereella sopivista tiloista on pulaa sesonkiaikoina. Jos on ennakkoon tiedossa juhlien päivämäärä, kannattaa varaus tehdä heti.

– Tilat täyttyvät nopeasti, ja nytkin on asiakas tehnyt varauksen ensi vuoden lakkiaisia varten.
– Vuokraamme tilojamme ainoastaan pitopalvelun kanssa ja ammattitaitoinen henkilökuntamme
hoitaa tarjoilun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ruoka- vai kahvitarjoilu?

Mancester tarjoaa valmiita menuehdotuksia joihin Arola kehottaa tutustumaan ennakkoon.
Kaikkia ehdotuksia muutetaan tarvittaessa asiakkaan toiveita kuunnellen. Tilaajan olisi hyvä selvittää ennakkoon myös vieraiden allergiat, jottei tule ikävää tilannetta, jossa esimerkiksi keliaakikolle ei ole mitään tarjottavaa.

– Tilaisuuden tarjottavat kannattaa miettiä juhlien luonteen mukaisesti. Esimerkiksi YO-juhlissa kahvitarjoilu on joustava, sillä usein vieraat saapuvat eri aikaan kutsuttuina, Arola kertoo.
– Jos vieraat tulevat kaukaa, on ruokatarjoilu paikallaan.

Ruokatarjoiluista Lohikeitto ja Possunfile ovat ehdottomia suosikkeja.

Kahvitarjoilussa voileipäkakku pitää edelleen pintansa. Rinnalle ovat nousseet saaristolaisleivät eri täytteillä.
Marja-kermakakku on ehdottomasti suosituin kakkumme. Nykyään halutaan myös juusto- ja moussekakkuja. Muodissa olevia sarjakuvakakkuja ja muita erikoisuuksia tilataan pääosin lastenjuhliin.

Pieniäkin määriä voi tilata

Tuotteitamme voi tilata myös kotona järjestettäviin juhliin ja osa asiakkaistamme niin tekeekin.
Halutessanne voitte tilata vaikkapa 20 kpl lusikkaleipiä. Ne tehdään edelleen käsityönä, konetta kun ei kukaan ole vielä keksinyt.

- Tiedämme että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaita hyvin, kun monet tilaavat vuodesta toiseen juhlatarjoilunsa meiltä esimerkiksi ensin lapsen ristiäisiin, sitten tämän rippijuhliin ja ylioppilasjuhliin.
- Suurkiitos kuuluu pätevälle ja osaavalle henkilökunnalle.

bottom of page