top of page

Kaakkois-Tampere on Hervannan Sanomien uuden toimittajan sydäntä lähellä

Hallilassa asuva Milla Zuev rakastaa kirjoittamista, lukemista ja ihmisten tapaamista.

Hei vaan Hervanta, Hallila, Kaukajärvi, Tampere, Lukonmäki ja muu Hervannan Sanomien jakelualue!

Milla Zuev

9.8.2023

Aloitan suurella innolla Hervannan Sanomilla uutena toimittajana. Asun itse Hallilassa, mutta käyn usein Hervannan keskustassa – tulkaahan vapaasti juttelemaan ja nykäisemään hihasta, jos haluatte jutella muuten vain tai mahdollisista jutun aiheista!

Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja valmistunut kirjallisuustieteestä. Suuri rakkauteni on japanilainen kirjallisuus, josta tein myös graduni. Olen aiemmin toiminut muun muassa toimittajana, opettajana, yrittäjänä ja viestinnän suunnittelijana. Kirjoittaminen ja visuaalinen suunnittelu ovat lempitekemistäni, joten toimittajuus on minulle varsinainen unelmatyö.

Tampereen kaakkoinen alue, jossa lähellä ovat niin luonto kuin suuren kaupungin palvelutkin, ovat mielestäni kaupungin parasta antia. Hallilan, Kaukajärven Lukonmäen kävelyreitit ja Hervannan keskustan pikkukaupungin tunnelma ovat minulle hyvin rakkaita.

Olemme onnekkaita asuessamme juuri täällä – odotan hyvillä mielin ja innolla, että saan tutustua alueeseen ja sen asukkaisiin entistä paremmin!

bottom of page