top of page

Kaupunginosat, pitäkää yhteyttä!

Hervanta täyttää tänävuonna 50-vuotta.

Paikallistietoa tulee toimituksen ikkunoista katsomallakin. Ei voi olla näkemättä, että Insinöörinkadulla vaihdetaan liikennemerkkejä. Tietoa tulee myös toimituksen ovesta, kun puuhakas hervantalainen tulee kertomaan kirjallisuuspiirin kuulumisista tai Suolijärven uimarannan huonokuntoista kuntoiluvälineistä.
Sen sijaan sinne teidän kulmillenne Hallila, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä ja Vuores, lähes ainoat ikkunat ovat nettisivut ja somekanavat. Mutta ne eivät riitä.
Palautetta toimitukseen kyllä tulee: Miksi lehdessä ei ole uutisia ja juttuja meidän asuinalueeltamme? Niinpä kysymme nyt: Mitä teidän kulmillenne kuuluu? Kertokaa meille, laittakaa toimitukseen sähköpostia tai soittakaa.
Kertokaa, mikä on hyvin, mikä harmittaa, mikä on alueellanne parasta. Muistelkaa vaikka menneitä, kirjoittakaa mielipiteitä. Vinkatkaa henkilöitä, joita olisi hyvä haastatella. Kaikista aiheista ei juttua synny, mutta pysymme täällä toimituksessa ajan tasalla siitä, mitä kaupunginosassanne tapahtuu.
Täällä kaakkoisella alueella on yli 50 000 asukasta ja sen myötä melkein yhtä paljon asioita ja tapahtumia. Niistä haluamme kertoa, se on tämän lehden tehtävä.
Kirjoittakaa hs@hervannansanomat.fi tai soittakaa 050 408 6274.

5.4.2023

bottom of page