top of page

Lindforsinkadulla juhlittiin uuden liikuntakeskuksen harjannostajaisia

Lindforsinkatu 9:ssä sijaitsevalle tontille loppuvuodesta valmistuvan GOGO Liikuntakeskus Oy:n uuden kohteen rakennustyöt ovat edenneet jo vesikattotöihin, joten harjannostajaisia vietettiin asiaan kuuluvin menoin esittelemällä kohdetta kiinnostuneille sekä tietysti viereisellä Hervannan keskuskentällä jumppien merkeissä.

Hervannan Sanomat

21.6. 2021

Tilaisuutta juhlistamaan oli kokoontunut runsaslukuinen joukko jo yli 30 vuotta tamperelaisia liikuttaneen GOGO Liikuntakeskuksen asiakkaita, ystäviä, naapureita ja laitetoimittajia sekä tietysti kohteen suunnittelijoita ja urakoitsijoita. Ryhmäliikunnastaankin tunnetun GOGO:n toimitusjohtaja Taru Vähätalo on innoissaan hankkeen etenemisestä sekä tietysti koronatilanteen helpottumisesta.
- Kolme vuotta sitten aloitettu projekti on konkretisoitunut rakennuksen rungoksi ja nyt ensi kertaa henkilökunnan kanssa päästiin kunnolla tutustumaan tiloihin, Vähätalo sanoo.
Uusi liikuntakeskus on hyvälle sijainnille toteutettava 2300 m²:n kokonaisuus, jonka yläkerrassa on 1000 m² avaraa ja yhtenäistä kuntosalia, ja alakerrassa pukutilojen lisäksi kaksi ryhmäliikuntatilaa, spinning-sali sekä lämpösali mm. kehonhuoltotunteja varten.
Liikuntakeskuksesta löytyy myös lastenhoito, saunat sekä ilmaista pysäköintitilaa asiakkaiden käyttöön. Joulun alla avattava uusi liikuntakeskus tulee korvaamaan nykyisen GOGO Hermian.

Loppuvuodesta valmista

Tammikuussa aloitetut rakennustyöt siirtyvät juhannuksen jälkeen sisätyövaiheeseen, kertoo kohteen vastaava työnjohtaja Jesse Seppä rakennusliike Aki Hyrkkönen Oy:stä. Myös töitä valvova Jarmo Mäkelä Welado Oy:stä on tyytyväinen ja kertoo rakennustöiden edenneen hyvin aikataulussa kohta marraskuun lopun valmistumista ja muuttoa.
Kuva: Jarmo Mäkelä

bottom of page