top of page

Lisää yöaukioloa Tampereelle – K-Citymarket Turtola palvelee elokuun alusta 24/7

Tampereen alueen ostosmahdollisuudet laajenevat edelleen, kun K-Citymarket Turtola alkaa palvella 2. elokuuta alkaen kellon ympäri.

Hervannan Sanomat

28.7.2021

K-Citymarket Turtola on Pirkanmaan alueella toinen K-ruokakauppa, joka pitää ovensa auki ympärivuorokautisesti. Helposti saavutettavan kaupan lähettyvillä asuu runsaasti ihmisiä ja myös usean ihmisen työmatka kulkee kaupan liepeiltä.
- Suurin syy pitää ovemme jatkossa pysyvästi auki ovat lukuisat saamamme asiakastoiveet. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän eri aikoihin vuorokaudesta, ja haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuuden ruokaostoksiin juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Olemme huomanneet, että iltapainotteisuus ostoksissa on kasvanut jo pidempään, ja erityisesti korona-aika on hajauttanut asiointiaikoja entisestään. Ympärivuorokautiset aukioloajat ovatkin erityisesti näin epidemia-aikana arvokas mahdollisuus jakaa omaa asiointia aiempaa laajemmalle ajalle. Kun kauppaan voi tulla milloin vain, on kiireisempien aikojen välttely helpompaa, kertoo K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen.
- Esimerkiksi TAYSissa työskentelee runsaasti vuorotyöläisiä, joiden työajat vaihtelevat rajustikin. Nyt moni pystyy tekemään ruokaostoksensa vaikka ennen tai jälkeen vuoron. Meille on tärkeää, että yöaikaankin pystyy hyödyntämään laajoja valikoimia: meiltä voi tehdä vaikka viikon ruokaostokset koska vain, eikä yöaikaankaan tarvitse ostaa aina vain juuri sen hetken tarpeeseen, Vainikainen kuvailee.
Aukioloaikalaajennuksen myötä asiakas saa käyttöönsä Turtolan alati laajentuvat valikoimat myös yöaikaan.
- Kehitämme ja kasvatamme jatkuvasti valikoimiamme ja tulemme tarkastelemaan myös palvelutiskimme aukioloja. Palvelutiskit eivät ainakaan toistaiseksi siirry ympärivuorokautiseen aukioloon, mutta kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme päätöksiä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Otamme mielellämme toiveita vastaan, joten kannattaa ehdottomasti lähestyä meitä joko kaupalla tai esimerkiksi asiakaspalaute- tai somekanaviemme kautta, Vainikainen sanoo.
Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on K-Citymarket Turtolassa suuressa arvossa. Koronaepidemia on huomioitu tarkasti.
- Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta vallitsevassa tilanteessa olemme korostaneet entisestään hyviä siivouskäytäntöä. Koronaepidemia on huomioitu myös turvavälitarroilla ja suojaplekseillä. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Käsipesumahdollisuus kaupassamme on asiakas-WC:ssä ja kierrätyspisteen yhteydessä, ja käsidesiä on tarjolla useissa eri pisteissä, Vainikainen kertoo.
K-Citymarket Turtola on kaikkiaan seitsemäs K-Citymarket, joka siirtyy ympärivuorokautiseen aukioloon. Muut 24 tuntia vuorokaudessa palvelevat K-Citymarketit ovat K-Citymarket Ruoholahti ja K-Citymarket Easton Helsingissä, K-Citymarket Tammisto Vantaalla, K-Citymarket Kupittaa Turussa, K-Citymarket Pirkkala ja Lahden K-Citymarket Laune.

bottom of page