top of page

Pia Piirainen Kartanon Puhtauspalveluiden toimitusjohtajaksi

Pia Piiraisen visiona on tuoda firmaa vuoteen 2023 monin keinoin.

Pia Piirainen nimitettiin marraskuun alussa Kartanon Puhtauspalveluiden toimitusjohtajaksi.

Milla Zuev

15.11.2023

Toimitusjohtajana hän haluaa olla hyvin inhimillinen.

– Olen hyvin tavallinen ihminen – vaikka toimitusjohtajana katsokin toimintojamme paljon talouden kannalta, haluan olla ja olenkin hyvin inhimillinen, Piirainen kuvailee.

Piiraisen mukaan juuri mikään muu ei kuitenkaan muutu kuin titteli.

– Onhan tämä minulle täysin uutta, mutta toisaalta työnkuvani on osuuskunnassa niin joustava, että tuskin juuri mikään muuttuu, Piirainen ennakoi.

Puhtausalalla Piiraine on toiminut jo 15-vuotiaasta saakka.

- Työvoimapula oli nuoruudessani niin kovaa, että tuohon aikaan näinkin nuori pääsi töihin. Kartanon puhtauspalveluilla aloitin kesäkuussa.

Muutoksia ja uudistumista

Uudelta työltään Piirainen odottaa etenkin uuden oppimista.

– Olen jokaisessa työpaikassani oppinut jotakin uutta ja pystyn aina oppimaan jotakin uutta. Se on minulle kimmoke.

Niin sanottua tyypillistä työpäivää ei Piiraisella ole.

– Työpäiväni vaihtelevat todella paljon ja pidän siitä. Tavoitteenani on työskennellä joko seitsemästä kolmeen tai kahdeksasta neljään, mutta tänäänkin olen ollut paikalla jo ennen kuutta. Toisaalta voin toisinaan olla etätöissä kotona tai pitämässä kehityskeskusteluja työntekijöiden kanssa, tai kenties asiakkaiden luona. Pidän siitä, etten töihin tullessani vielä tiedä, miten päivä tulee sujumaan, Piirainen kuvailee.

Tällä hetkellä Kartanon Puhtauspalveluilla on viitisenkymmentä työntekijää.

– Meillä on hyvin uniikki työyhteisö. Kun osuuskunnan alla on useampi yritys, voimme olla toistemme kanssa tekemisissä aivan toisella tavoin, kuin muuten voisimme olla. Meillä on hyvin paljon erilaista siivousalan osaamista ja paljon hyviä yhteistyökumppaneita. Jos emme itse osaa jotakin tehdä, meillä on paljon hyviä yhteistyökumppaneita, jotka saamme tekemään työn.

– Nyt käynnissä on paljon muutosta ja uudistumista. Pyrimme tuomaan tätä firmaa vuoteen 2023 monin keinoin, Piirainen päättää.

bottom of page