top of page

Sana soi sävelin Hervannan kirkossa

Lähetystapahtuman avajaisissa Hervannan kirkossa lauantaina konsertoiva Pekka Simojoki on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä.

Tampereen Eteläisen seurakunnan 24. kertaa järjestämä vuosittainen lähetystapahtuma käynnistyy Hervannan kirkossa lauantaina 19.3. kello 16 Pekka Simojoen ja Sami Aspin konsertilla.

19.-23. maaliskuuta kestävän Alussa oli sana -tapahtuman ohjelma levittää evankeliumia ja tutustuttaa lähetystyön muotoihin erilaisten toimintapisteiden, alustusten, keskustelujen ja yhdessä olemisen kautta.

Tapahtumaa on järjestämässä 7 lähetysjärjestöä: Suomen Lähetysseura (SLS), Kansanlähetys (SEKL), Lähetysyhdistys Kylväjä (ELK), Medialähetys Sanansaattajat (Sansa), Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys (SLEY), Operaatio Mobilisaatio (OM), Suomen Pipliaseura (PIPLIA) yhdessä Tampereen Eteläisen seurakunnan kanssa. Mukana on myös seurakuntayhtymän vammaistyö.

— Mikä saa näin monta järjestöä liikkeelle yhdessä? Jokainen näistä järjestöistä haluaa olla viemässä evankeliumin sanomaa, ilosanomaa kaikille kansoille. Kukin heistä tekee sen omalla tavallaan ja he esittelevät työmuotojaan, jotka on erilaisia kuin toisilla järjestöillä, kertoo lähetystapahtuman suunnitteluryhmän edustaja Asko Alajoki.

17.3.2022

Okkultismista uskoon

Lähetystapahtuman avajaisissa konsertoiva Pekka Simojoki on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä Simojoen lauluja on kertynyt yli 800.

Hänen kanssaan esiintyvä kitaristi Sami Asp on käynyt läpi oman tiensä okkultismin, magian ja alkoholismin kautta uskoon ja kristilliseen elämäntyyliin.

Lähetystapahtuman sunnuntain ohjelmassa on muun muassa Raamattu-luentoja sekä kaksi jumalanpalvelusta.

Tapahtumapäivinä kello 12-15 avoinna olevissa toimintapisteissä tutustutaan lähetystyön muotoihin muun muassa askartelun, Raamattu-aiheisen pelin ja origamien taittelun keinoin.

Kuurosokeiden pisteessä pohditaan sitä, miten kohdataan kuurosokea ihminen ja Uusi Testamentti 2020-toimintapisteessä on mahdollisuus tutustua Raamatun kertomuksiin virtuaalilasien kautta. Lähetysilloissa kuullaan lähetystyöntekijöiden tarinoita ja jaetaan kokemuksia aiheesta.

Tapahtumaan liittyy myös Hervannan kirjastossa 15.-25.3. esillä oleva lähetysnäyttely, jonka aiheena on kielen oppiminen, lukutaito ja Raamatun käännöstyö. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Alussa oli sana -tapahtuman koko ohjelma löytyy internetistä Tampereen Eteläisen seurakunnan sivuilta.

bottom of page