top of page

Sorin Sirkuksen Kaila-joulushow on hieno spektaakkeli - ”Tämä on hienoin laji, mitä on”

Sorin Sirkuksen tämänvuotinen Kaila-joulushow saa ensi-iltansa marraskuussa 2023. Näytöksiä sirkukseen on tulossa yhteensä 21, joista kaksi on jo ennakkoon loppuunmyytyjä.

Sorin Sirkuksen mukaan joulushow tulee olemaan visuaalista tykitystä, mukaansatempaavia rytmejä sekä nuorten esiintyjien energiaa, iloa ja taitoa. Esitys kestää noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.

Milla Zuev

15.11.2023

– Tämän vuoden joulushowmme tulee olemaan melko erilainen kuin aikaisempina vuosina on nähty. Tässä ei ole selkeää juonta, vaan show ennemminkin kulkee soljuvasti eteenpäin, kuvailee Sorin Sirkuksen esiintyjä Aleksi Matilainen.

– Aiemmissa esityksissämme on ollut hyvin selkeä punainen lanka, jota olemme seuranneet. Se on sitonut numerot toisiinsa, yleiskuva on ollut selkeä. Tässä näytöksessä numerosta toiseen liikkuminen on paljon monipuolisempaa. Ei ole selkeää hahmoa, jonka luot, vaan saat olla lavalla omana itsenäsi ilman, että tarvitsee olla jatkuvasti samassa roolissa tai hahmossa, Matilainen jatkaa.

Matilainen kertoo odottavansa tämän vuoden showta hienoa spektaakkelia.

– Meillä on hienot lavastukset, valosuunnittelut ja äänet. Numerot ovat parhaimmistoa aikoihin. Erittäin hieno show on tulossa.

Sirkuksen tekeminen on Matilaisen mukaan äärimmäisen monipuolista.

– Saat tehdä mitä itse haluat ilman, että sinua mitenkään käsketään. Saat treenata miten itse haluat. Monipuolisuus on tässä lajissa parasta.

– Sirkusta katsomaan tullessaan kannattaa jättää ennakkoluulot taakse. Usein kuulee, että olet esimerkiksi pelle, jos harrastat sirkusta. Tulkaa avoimin mielin katsomaan, mitä tämä on. Omasta mielestäni tämä on kaikkein hienoin harrastus ja laji, mitä voi tehdä, Matilainen päättää.

bottom of page