top of page

Studio Balance on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paikka

Maria Degert, Tiina Ekman ja Mari Salminen työskentelevät Studio Balancessa.

Hervannan keskustaan Vuoreksesta muuttanut Studio Balance pyrkii olemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia parantava rentoutumisen ja hyvän olon paikka. Studio Balancessa työskentelee tällä hetkellä kolme naista: toimitusjohtaja, personal trainer Tiina Ekman, kosmetologi ja hieroja Maria Degert sekä joogaopettaja Mari Salminen. Lisäksi Studio Balancessa käy vierailevina tähtinä muuta hoitavaa henkilökuntaa, kuten kalevalaisen jäsenkorjauksen ja brain reliefin osaajia, sekä ayrvedisen vastaanoton pitäjiä.

Milla Zuev

1.11.2023

Hieman erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen tähtääviä palveluita tarjoavat naiset pitävät kaikki yksilön kohtaamista erittäin tärkeänä asiakastyössään. Kaikki haluavat myös korostaa, että kyseessä ei ole ainoastaan naisille suunnattu paikka, vaan miehet ovat aivan yhtä tervetulleita. Tällä hetkellä onkin suunnitteilla varsinaisesti miehille suunnattu Miesten piiri, jossa on myös miespuolinen vetäjä.

Tiina Ekman

– Olen personal trainer, ravintovalmentaja ja pilatesohjaaja. Täällä järjestän pilatestunteja ja yksilövalmennuksia. Olen pitänyt myös painonhallintaryhmiä ja elämäntapamuutosvalmennusta.

– Minun juttuni on toimivan kehon saaminen ja kehonhuolto. Olen ollut leikkaussalihoitajana, jossa olen nähnyt elintapasairauksien seurauksia. Tahdon toimia hyvinvointialalla ennaltaehkäisemässä sairauksia. Oma yritykseni oli Sinun Valintasi – haluan opettaa ihmiset tekemään parempia valintoja ravinnon ja liikunnan suhteen. Haluan myös tämän paikan olevan hyvän olon valinta.

– Minulle yksilöllinen ohjaus on tärkeää. Tahdon, että ihminen tulee oikeasti kohdatuksi ja että hän saa yksilöllistä ohjausta.

– Myös meidän Vuoreksen ajoilta tutut äitiysliikunnan Palaudu synnytyksestä-ryhmät ovat siirtymässä tänne Vuoreksesta.

Maria Degert

– Toimin Studio Balancessa kosmetologina, ja teen myös hierojan töitä sekä äänimaljahoitoja. Muutin näihin tiloihin Kaukajärveltä, missä ehdin toimia 2,5 vuoden ajan.

– Olen opiskellut parikymppisenä lukion jälkeen kosmetologiksi. Hoitolatyö on kaikista tekemistäni töistä minulle rakkain ja läheisin, ja nautin todella paljon työni tekemisestä. Tämä tuntuu enemmän harrastukselta kuin työltä siinä mielessä, että tässä ei juurikaan kuormitu. Pikemminkin työstä saa itsekin hyvää mieltä.

– Usein asiakkaiden kanssa on keskusteluja, mutta minulla on myös hiljainen palvelu, jonka voi varata jo varausta tehdessä. Silloin annan asiakkaalle hänen toivomansa rauhan ja hän saa tulla vastaanotolleni vain rentoutumaan.

Mari Salminen

– Olen Studio Balancen joogaopettaja. Jättäydyin täysipäiväisesti opettamaan joogaa viitisen vuotta sitten. Ohjaan täällä studiolla joogan viikkotunnit ja pidän myös Grounding- ja Feminine-yiniä, jotka yhdistävät Yin-joogaan shiatsukäsittelyä ja akupainantaa.

– Lisäksi olen tunne- ja tietoisuusvalmentaja, kehotietoisuusvalmentaja, meditaatio-ohjaaja, yoga nidra-ohjaaja ja hengitysvalmentaja.

– Tärkeänä asiana viikkotuntien lisäksi koen pienryhmävalmennukset tietoisuuteen, tunteiden purkamiseen ja tunteiden tunnistamiseen liittyen. Näihin yhdistän paljon joogaa ja kehotietoisuutta. Ohjaan joogaa laidasta laitaan: olen sellainen yhden naisen paketti, joka ohjaa niin yin-joogaa, hathajoogaa kuin flowjoogaa ja astangajoogaakin.

– Valmennukset ovat minulle tärkeitä: olen saanut niistä paljon vastauksia myös omaan elämääni. Luon oppilaalleni oman ohjelman hänen toiveidensa mukaisesti. Katson hänen kanssaan kehon asennot ja tätä kautta ammennamme ohjelman hänen tämänhetkisen elämänsä tarpeisiin. Ohjelmaa muutetaan aina tarpeen mukaan. Tämä on mielenkiintoinen lisä toimintaamme.

– Uuden oppilaan tullessa teen aina henkilökohtaisen alkukartoituksen ja esitietojen hankinnan. Haluan tunnistaa jokaisen oppilaani pienryhmissäkin, jotta voin suunnitella juuri tälle ryhmälle tai tälle henkilölle sopivan tunnin. Oppilaillani on myös mahdollisuus olla minuun WhatsAppin kautta yhteydessä milloin tahansa ja viestittelenkin paljon heidän kanssaan.

Matalan kynnyksen paikka

Studio Balancen kuvankauniit tilat ovat Tiinan ja Marin käsialaa.

– Marian me saimme ihanaksi lisäksi kuin sattumalta täydentämään tiimiämme. Ajatus toiminnassamme on vahvasti kokonaisvaltainen hyvinvointi: että yhden katon alta löytyisi mahdollisimman monia hyvinvointiin liittyviä palveluita, Mari kertoo.

Studio Balanceen voikin tulla rentoutumaan kosmetologihoitoihin, harrastamaan joogaa tai etsimään elämälleen uutta suuntaa pilateksesta ja yksilövalmennuksesta.

– Täällä suorittajanviitan voi jättää ovelle. Usein uuteen paikkaan jännittää tulla, joten tämä on se, mitä sanon uusille asiakkaillemme. Toivoisin, että tämä olisi lämmin paikka, johon saa tulla omana itsenään.

bottom of page