top of page

Yhteistyöstä iloa liikkujille

K-Supermarket HerkkuDuon kauppias Kari Salmipuro sponseeraa juomia Anne Sällylän liikuntakoulun jumppaajille.

12.5.2021

Liikunnasta on tullut entistä tärkeämpää koronavuoden aikana, sillä arjessa saatava liikunta on vähentynyt etätyön myötä ja liikunnasta saatava ilo on entistä tärkeämpi henkireikä monelle. Sekä Anne Sällylän liikuntakoulun yrittäjä Anne Sällylä että K-SuperMarket Herkkuduon kauppias Kari Salmipuro ovat aktiivisia liikkujia, joten molemmille oli luontevaa alkaa sponsorointiyhteistyöhön. Kari Salmipuro sponsoroi jatkossa Sällylän liikuntakoulun ulkoliikuntatunneille juomia.
- Haluan tukea ihmisten hyvinvointia ja kunnossa pysymistä, sanoo esimerkiksi ratsastusta, kuntosalia ja kamppailulajeja harrastava kauppias.
- Itse paljon liikkuvana haluan kantaa korteni kekoon että varsinkin tällaisena vaikeana aikana ihmiset saisivat mielekästä tekemistä ja positiivisia kokemuksia liikunnan parissa.
Kauppiaalle itselleen liikunta tuo kunnon lisäksi jaksamista arkeen. Salmipuron yrityksessä kannustetaan myös henkilökuntaa liikunnan pariin.

Paikallista yhteistyötä

Anne Sällylä on toiminut aktiivisena liikunnan puolestapuhujana jo pitkään.
- Liikkuminen on terveyden ja toimintakyvyn kannalta todella tärkeää, oli korona tai ei, Sällylä sanoo.
Sällylä on sitkeästi järjestänyt ulkoliikuntatunteja korona-aikanakin tuulessa, auringonpaisteessa ja sateessa. Moni on löytänyt näistä tunneista iloa koronavuoden arjen katkaisijana.
- Olen kiitollinen, että kauppias on huomioinut hervantalaisen yksinyrittäjän, Sällylä sanoo. – Näinä aikoina kaikki tuki on tärkeää ja kilpailu kiristyy entisestään. On myös hienoa, että kauppias hoitaa omaa kuntoaan ja arvostaa terveyttä ja hyvinvointia. Hyväkuntoinen työntekijä on myös tehokas työntekijä, Sällylä sanoo.
Sällylän ja Salmipuron yhteistyö on hyvä esimerkki siitä, kuinka yrittäjät voivat tukea toisiaan paikallisesti. Kaikista tärkeintä on se, että yhteistyöstä syntyy iloa hervantalaisille liikunnan harrastajille.

bottom of page