top of page

Zarillo täytti 25 vuotta

Jörg Widmann on ylpeä Zarillon ensimmäisestä neljännesvuosisadasta.

Suosittu ravintolaketju Zarillo Western & Tex Mex juhlisti 25-vuotispäiväänsä tiistaina 7.11.

Elissa Korte

8.11.2023

Ensimmäinen Zarillo avattiin Otavalankatu 9:ssä vuonna 1998. Nykyään ketjulla on neljä ravintolaa. Otavalankadun ravintolan lisäksi Zarillo löytyy Hervannasta, Sastamalasta ja Puutarhakadulta. Hervannan Zarillo avattiin kauppakeskus Duossa vuonna 2016. Zarillon ruokatarjonta on Tex Mex -painotteista, ja listalta löytyy esimerkiksi hampurilaisia sekä pihvejä.

Zarillon suosiosta kertoo myös sen menestys erilaisissa äänestyksissä ja kyselyissä. Vuonna 2020 Zarillo sijoittui Tamperelaisen Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestyksessä viidenneksi, ja Tamperelaisen Paras Tamperelainen Lounaspaikka 2023 -äänestyksessä yhdeksänneksi.

Zarillo on tullut tunnetuksi etenkin Burgertiistaista, ja syntymäpäivää juhlistettiinkin hampurilaistarjousten merkeissä. Neljännesvuosisadan kestäneen toiminnan kunniaksi Zarillosta sai tiistaina alkoholittoman hanajuoman ja hampurilaisen yhteishintaan 2 €+5 €. Viisi euroa oli hampurilaisten hinta myös vuonna 1998, kun ravintola perustettiin. Hervannan Zarillossa riitti tiistaina asiakkaita ja jonot ulottuivat kauppakeskus Duon käytäville asti.

”Kyllähän se mahtavalta tuntuu, että Zarillolla on jo näinkin pitkä historia. Onhan se tietysti jonkinlainen etuoikeus, että saan itse olla yrittäjänä juuri nyt. Neljännesvuosisata on ravintolaketjullekin pitkä aika”, kertoo ravintoloitsija Jörg Widmann.

Widmannin mukaan uusia laajennuksia tai muita uudistuksia ei juuri nyt ole suunnitteilla, mutta niiden mahdollisuutta ei ole täysin suljettu pois. ”Jos jotain hyvää ehdotusta jostain tulee, niin sitten totta kai asiaa mietitään, mutta tällä hetkellä ei ole mitään suurempia suunnitelmia.”

Widmann kertoo, että hänen mielestään Zarillossa kaikkein parasta ovat ilman muuta asiakkaat. Hän kiittää kaikkia asiakkaita kuluneesta 25 vuodesta, ja toivottaa nämä tervetulleiksi taas 25 vuoden päästä juhlistamaan Zarillon 50-vuotispäivää.

bottom of page